Culinaire wandeling Den Bosch

Een culinaire wandeling in Den Bosch is een smaakvolle en gezellige middag uitgaan waarin de Bossche historie wordt gecombineerd met de gastronomie van deze bourgondische stad. Tijdens de stadswandeling loopt u samen met een gepassioneerde stadsgids door Den Bosch. Deze ‘Bosscholoog’ vertelt u alles over de stad, haar geschiedenis, gebouwen, bijzondere inwoners en nog veel meer. Ondertussen doet u verschillende restaurants aan. Elk restaurant serveert een verfijnd gerecht met een passend glas wijn, in een menu-opbouw. U besluit met koffie en iets lekkers. Daarnaast is het mogelijk de wandeling uit te breiden met bijvoorbeeld een vaartocht op de Binnendieze, een beklimming van de Sint Janstoren of een rondleiding door het Zwanenbroedershuis.

Met een groep kunt u ook bij ons terecht voor andere culinaire activiteiten in Den Bosch. Mogelijkheden zijn o.a. een wijnproeverij, een kaasproeverij of een bijeenkomst met uitleg over whisky’s (inclusief proeverij).

 

Wilt u meer informatie ontvangen over de verschillende mogelijkheden, of een persoonlijk voorstel ontvangen? Via ons contactformulier kunt u uw wensen en ideeën aan ons doorgeven of vraag vrijblijvend een offerte aan. Dan sturen wij u zo snel mogelijk een voorstel toe. Bellen kan uiteraard ook via 06-18 79 35 50

Culinaire wandeling Den Bosch